JOIN OUR NEWSLETTER

Subscribe to our monthly newsletter.
Korjuu-uutiskirje huhtikuu 2022
UUTISKIRJE HUHTIKUU 2022

Kevät saapui ja sen myötä uusia yhteistyökuvioita Korjuu-yhteisössä!

Korjuu matkaa Tukholman Terra Madre Nordic 2022 messuille 1. – 3.9!

Tapahtuman järjestäjänä toimivat Pohjoismaiden Slow Food in the Nordic Countries sekä Eldrimner – Nationellt resurscentrum för mathantverk

Terra Madre Nordic on kohtaamispaikka, joka yhdistää kaikkia kestävästä ruokatuotannosta ja -kulttuurista kiinnostuneita tahoja. Nordic Artisan Food Marketissa on työpajoja, maisteluita ja mielenkiintoisia keskusteluita tulevaisuuden ruoasta. Korjuulla on Terra Madressa myös puheenvuoro!

Terra Madren yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa myös Nordic Artisan Food Awards. Kilpailuun voit osallistua kaikkialta Pohjoismaista, jos olet artisaanipientuottaja. Ota hetimiten yhteyttä meihin (Korjuu), jos kiinnostuit – lähdemme porukalla Tukholmaan, totta kai menestymään!


Jos olet kiinnostunut osallistumaan kanssamme Terra Madre Nordiciin, tai kilpailemaan Nordic Artisan Food Awardsissa, ota yhteyttä meihin pian sähköpostilla info@korjuu.com tai soita 040-7757766 (Tommi)!
Kevätmessut oli COVID-tauon jälkeen mielenkiintoinen testipenkki!

Ständillämme Lähiruoka & Luomu -osastolla kävivät testauttamassa tuotteitaan Spices Chef, Nordic Bee Co., Flow Bake ja Old Tea Shop – hengessä mukana myös Paahtimo Papu, jonka Mexico-kahvia nautittiin. Kiitokset Teille erittäin sujuvasta toiminnasta ja hyvästä yhteishengestä! Löydämme varmasti jatkossa entistä isompia yhteistyömahdollisuuksia.


Korjuun Kevätkassi ja Maidottomatkassi olivat ostettavissa messuilla. Ständiltämme sai myös asiaan kuuluvaa kirjallisuutta. Tapasimme monia henkilöitä ja organisaatioita, joiden kanssa kävimme laadukkaita keskusteluja liittyen toimintaamme ja yleisesti ruokatrendeihin. Tämä oli messujen parasta antia! Myös myyntiä kertyi, vaikka nämä messut tuntuvat parhaiten palvelevan ihmisten tapaamista ja tuotteiden maistattelua.

Tapahtuma oli tärkeä meille (Korjuu) myös logistiikan kannalta katsottuna, toimme mukanamme nimittäin varsin suuren määrän tavaraa ja mm. omat pöydät kompaktisti pakattuna toiminnan kasvattamista varten hankitulla kärryllä. Tässä onnistuminen auttaa seuraavien (isompien) tapahtumien valmistelussa, olemmehan menossa mm. alkusyksystä 2022 Tukholmaan!
Korjuun kauan odotettu toinen Viinitilakierros on tulossa kesäkuussa!

Lauantaina 11.6. matkaamme "aamunkoitosta iltahämärään" (engl. "From Dawn Till Dusk") ympäriinsä Päijät-Hämeen maisemia, lounasta nauttien, tilojen tuotantoon perehtyen ja viiniä maistellen. Teemme lisäksi ainakin yhden yllätyspysähdyksen, jonka tarkka sijainti riippuu osittain luonnon (sesongin) suomista mahdollisuuksista! Mukana naposteltavaa ja juomaa.


Viime kerralla – siis noin kaksi vuotta sitten – reissu ylitti odotuksemme. Aikataulut pitivät kutinsa, sää oli loistava (jopa liiankin kuuma meille Suomeen?) ja VIP-bussimme tarkoitukseen sopiva. Ja tietenkin koko porukka, joka matkalle lähti, oli mitä loistavinta seuraa! Tapasimme matkalla reiluja tuottajia, jotka kertoivat toiminnastaan avoimesti. Nyt vierailemme Ainoa Wineryssä, Viini Pihamaassa ja Lepaa Viinillä!

Kesäkuun 11.6. "Aamunkoitosta iltahämärään" -kierros sisältää lounaan, välipaloja, viinimaisteluita ja tuotantoesittelyjä. Hinta "VIP-minibussilla" tehtävälle kierrokselle on 135 EUR plus mahdollinen BBQ-illallinen, josta tiedotamme Sinua mahdollisimman pian (pieni lisäkustannus)! Jos tulet matkaan omalla kuljetuksellasi tai kimppakyydillä, saat -20 % alennuksen!

Varaa paikkasi soittamalla 040-7757766 / sähköpostilla info@korjuu.com.
Korjuu osallistui Wappulauantaina 30.4. Vista Verde -ravintolan kauden avajaisiin Hirsalassa golf-kenttien kupeessa.  (Vista Verde Hirsala Golf.)

Iltapäivä Verdessä sujui erittäin leppoisissa merkeissä golffareiden kanssa jutellessa, tuotteita ja konseptia esitellen. Paahtimo Papun kahvi kruunasi keskustelut. Tapahtumassa oli muitakin yrityksiä joiden toimintaan oli mukava tutustua. Meiltä ostettavissa olivat Maidottomatkassi ja Kevätkassi.

Tapahtumarikkaalla 1990-luvulla TV:stä tutuksi tullut Taru Valkeapää juonsi ammattitaidolla. Tutustutimme Tarun myös Korjuuseen, ja hän paljastuikin suureksi luomufaniksi jo pidemmältä ajalta! Muitakin julkkiksia vilahteli... mm. JVG! Tuskin maltamme odottaa pääsyä kirkkaisiin parrasvaloihin! ;)
Suomalaiset ottavat aamiaisen todella tosissaan. Ja mikseivät ottaisi! Kuulemma päivän tärkein ateria. Suomalaisessa aamiaispöydässä näkyy usein puuroa, kahvia ja ruisleipää. Onko tämä juuri niin terveellistä kuin kehutaan? Lue tästä mikä suomalainen aamupala on paras alku päivällesi!
Tuottajaesittely: Spices Chef

Kuka: Pramod Jayaprakash
Sijainti: Kontiolahti

"Spices Chefin vegaaniset liemijauheet ovat kotikokin keittiömestarilaatuinen ratkaisu maustamiseen. Liemijauheita on saatavana kana-, liha-, kala- tai kasvismakuisena. Spices Chefin monipuolisesta luomuyrttien ja -mausteiden valikoimasta löydät juuri omaan makuusi sopivat vaihtoehdot. Maustesekoituksissamme käytämme myös villiyrttejä tuomassa luonnollista makua ruoanlaittoon."

Tutustu tuotteisiin heidän omilla kotisivuillaan tai tietysti korjuu.comissa!
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa liittyen tapahtumiin, ruokakasseihin, blogiartikkeleihin, haastatteluihin ja muuhun mielenkiintoiseen! 
 
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
Liity Korjuuseen!
Copyright © 2022 Korjuu.com Oy, All rights reserved.
You are receiving this email because expressing interest in this theme.

Korjuu.com Oy
Henry Fordin katu 5 C
Helsinki 00150
Finland

Lisää meidät osoitekirjaasi


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Korjuu.com Oy · Henry Fordin katu 5 C · Helsinki 00150 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp