JOIN OUR NEWSLETTER

Subscribe to our monthly newsletter.
Korjuu-uutiskirje huhtikuu 2021
UUTISKIRJE | HUHTIKUU 2021

Huhtikuussa perehdyimme biotekniseen superfoodiin!

Superfoodit ovat suosittuja ravinnerikkaita ruokia, lähtien oliiviöljystä aina vihreään teehen, kalaan, jogurttiin, pähkinöihin ja siemeniin asti. Pohjoismaisilla superfoodilla on omana erityiskategorianaan sienet.

Lue miten parhaat sienet voivat auttaa sinua parantamaan elämänlaatuasi.
Korjuu-haastattelut: Elina Lintula - Puolen Hehtaarin Metsä

Puolen Hehtaarin Metsän Elina kertoo, että he aloittivat myllytoiminnan, koska he halusivat tuoda tuoreet, vastavalmistetut myllytuotteet kaikkien ulottuville. Heille on tärkeää tuottaa ruokaa ekologisesti ja läpinäkyvästi.

Elina kertoo, että he haluavat kuluttajan pystyvän näkemään helposti, miten ruoka on valmistunut ja mitä sille on tapahtunut ennen sen saapumista kuluttajalle. Lue nyt hänen haastattelunsa.
Oletko jo tutustunut sarjaamme "Humans of Korjuu Network"?

Maaliskuussa esittelimme neljä persoonaa Korjuu-verkostosta:

Matin Mainio on sinappi, jolla on pitkä ja perinteikäs historia. Pientä, tehokasta tehdasta pyörittävät yrittäjäpariskunta Minna Hirvelä ja Marko Mäkilä. He valmistavat sinapin perinteisin menetelmin alusta loppuun asti itse.


- Laura aloitti vuonna 2018 kombutchan valmistuksen äitinsä kanssa. Kiinnostuksen kasvettua Laura päätti aloittaa “Queen Kombucha” -nimisen yrityksen. Laura käyttää suurimmaksi osaksi luomu- ja lähiruokaraaka-aineita.

Jukkola aloitti toimintansa vuonna 1991 Lohtajalla. Toiminta kasvoi vuonna 1994 ja Jukkolan tuotteita alkoi tämän jälkeen saada ympäri Suomea. Nykyään yritys keskittyy puhtaaseen, maukkaaseen lähiruokaan uuden sukupolven.

-  Alhainen Tila on yksi Suomen kahdestatoista EU Wildlife Estate -tunnuksen saaneista tiloista. Tilalla tuotetaan nyt korkealaatuista artesaanihunajaa; Häme Highland -hunaja saattaa olla yksi maailman puhtaimmista hunajatuotteista! 


Lue näistä, ja muusta asiaankuuluvasta, Instagrammissa ja Facebookissa!
Verkoston uusin bloggaripartneri Maistuis Varmaan Sullekin jakaa uusia reseptejä käyttäen verkoston tuottajien tuotteita.

Tässä kuussa voit tutustua reseptiin nimeltä Paholaisen munat salaattipedillä, jossa käytetään herkullista chilihunajasinappia tuottajalta Nordic Bee Co.!

Kuule automaattisesti uusista resepteistä liittymällä Maistuis Varmaan Sullekin omaan Korjuu-ryhmään!
Korjuu-haastattelut: Anna and Jan Alm – Öfvergårds

Öfvergårdsia pyörittävät Anna ja Jan Alm kauniilla Ahvenanmaalla. Heidän palkintoja voittanut omenafarmi toivottaa vieraat tervetulleiksi mm. tilakierroksilla.

Lue tästä haastattelu siitä inspiroivasta työstä mitä yritys tekee ympäristöystävällisten ja korkealaatuisten omenamehujen eteen.
Tutustu uusiin mielenkiintoisiin tuottajiin Korjuu-verkostossa:

- BAPBrändillä on kolme vegaani tuotetta “BAP punainen vegaani kimchi”, perinteinen tulinen kimchi; “BAP valkoinen vegaani kimchi”, mieto, pehmeän makuinen; ja “BAP korealainen vegaani pikkelssi”, korealais tyylinen pikkelssi.

- Nordic LifLif yhdistää puhdasta, keväällä käsinkerättyä koivuvettä paikallisten marjojen ja yrttien kanssa. Raikas superfood joka päiväiseen käyttöön.

- KinuskillaKinuskilla on tämän päivän urbaani maaseutukahvila, joka sijaitsee wuonna 1897 rakennetun makasiinin tiiliseinien kätköissä Kellokoskella Tuusulassa.  Lounaskahvila ja pienleipomo ovat toimineet ruukin sydämessä vuodesta 2011 alkaen. 
Tuottajaesittelyssä: Viltgården

Kuka: Matti Korhonen
Sijainti: Inkoo

"Viltgården vastaa itse toimitusketjusta. Kotimaisen riistalihan markkinat ovat aikaisemmin olleet melko kehittymättömät, ja sen takia olemme joutuneet tekemään itse suurimman osan arvoketjuun liittyvistä asioista. Samalla tietysti pystymme parhaiten hallitsemaan arvoketjua ja sen osia. Tietenkin näin pystymme myös turvaamaan laadukkaan lopputuotteen ja haluammekin myös olla mahdollisimman lähellä loppuasiakasta."

Lue lisää Viltgårdenista kaksiosaisessa haastattelussa!

Tutustu tuotteisiin heidän omilla kotisivuillaan tai korjuu.comissa!

Korjuun Auringonpaistekassi

Aurinkoisia kelejä varten tehty kassi on täynnä autenttisia herkkuja, saatavilla nyt kuudesta eri noutopisteestä Suomessa.
 
Käy ostamassa omasi! #arskakassi
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa liittyen tapahtumiin, ruokakasseihin, blogiartikkeleihin, haastatteluihin ja muuhun mielenkiintoiseen! 
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
Liity Korjuuseen!
Copyright © 2021 Korjuu.com Oy, All rights reserved.
You are receiving this email because expressing interest in this theme.

Korjuu.com Oy
Henry Fordin katu 5 C
Helsinki 00150
Finland

Lisää meidät osoitekirjaasi


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Korjuu.com Oy · Henry Fordin katu 5 C · Helsinki 00150 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp